Katterna och Adde

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hemtex.
Sängkläderna är från Hemtex (adlink).
Godmorgon på er! I dag är det en bra dag igen, och jag orkade upp tidigt igen innan varken Adde eller Wiktor hade stigit upp. Dagen blir som mest effektiv när jag kan börja jobba och få undan grejer innan de vaknar, sitta i lugn och ro med kaffet och bara ha katterna som sällskap.
Vi har ju två katter, Snosen och Stanley (som är döpt efter Stan Laurel som spelar Halvan i Helan och Halvan – världens roligaste duo!). Innan Adde föddes fotade jag dem hela tiden. Varje gång de gjorde något som jag tyckte var det minsta gulligt så kom kameran fram. Nu glömmer jag nästan bort att ta foton av dem, men ibland så blir det av. På bilden ser ni Snosen som fyllde 6 år i början av den här månaden (i det här inlägget ser ni Stanley). Konstigt hur fokus kan skifta så totalt med vissa saker när man får barn. Ni som har husdjur och barn, märkte ni av samma förändring?
I början tror jag att katterna kände sig bortskuffade när Adde kom, men som tur har de alltid varit snälla mot honom, och nu har de börjat låta Adde klappa dem (och Adde har lärt sig hur man klappar på rätt sätt, hehe). Jag är verkligen glad att de funkar bra ihop, för jag läste flera skräckhistorier om det också innan Adde föddes, om katter som börjar skada babyn osv. De föredrar dock fortfarande att ligga och sova gömda under dagen, men så fort Adde har somnat kommer de fram och gosar ner sig i soffan med mig och Wiktor. Stanley sover i sängen med oss på nätterna, Snosen tror jag sover mest under sängen.
Nu ska jag sätta igång och skriva, Adde har somnat för dagens första tupplur redan, tydligen är han tröttare än vanligt i dag. Ha en riktigt fin tisdag alla! <3
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
att ha barn barn och husdjur djur familj familjeliv husdjur inredning katt katter katter och barn
4 kommentarer
Frida G Svensson

ÄLSKAR sängkläderna! visst känns det som att Hemtex verkligen steppat upp sig på sistone?

Hanna Karlsson

Visst är det skönt att komma upp tidigt. Dagen blir så mycket längre än när man har sovmorgon. Jag älskar dessutom känslan av att vakna till i lugn och ro innan resten av huset vaknar.

Nana

Jeg skrev en kommentar tidligere hvor jeg linkede til et af mine blogindlæg hvor jeg viser billeder af min kat. Hun ligner nemlig din på en prik :-) Jeg tror min kommentar er røget i spamfilteret pga linket, så nu prøver jeg lige igen :-)
Mine børn er vokset op med både hunde og katte, og jeg har ingen skrækhistorier. Kun massevis af dejlige oplevelser med børn og dyr. I dag er mine unger voksne og meget dyrekærlige :-) Jeg er ret sikker på at det kommer til at gå på samme måde med dine!
Kh Nana

Carolina Thoor

Skönt då dagen startar bra! :D

Sv; jo tack, det var det! Jo, men visst. Det behövs speciellt om man tycker det är otäckt då det är mörkt ute :P