Hösten när den är som bäst

Här kommer nu flera bilder från gårdagen. Helgen var verkligen jättebra, och särskilt i går hade vi en helt fantastisk höstdag alla tre ihop. Solen sken, träden lyste i orange, gult och rött och det var så vackert överallt. Och nu i dag när veckan börjar igen så känner jag nästan att jag lider av någon sorts efter-helgen-blues. Vädret har återgått till regnigt och grått också, så jag kämpar lite med att hitta energi i dag. Mera kaffe bara, antar jag. Hur har er vecka börjat?
Efter att vi hade ätit frukost i går och tagit det lugnt en stund hoppade vi i bilen och bestämde oss för att bara köra runt och stanna lite här och var. Vi körde först till Porkala havsby, där det var jättefint. Adde blev förtjust i alla båtar och i vattnet (han älskar vatten och att bada). Om han hade fått välja hade han troligen hoppat i och tagit ett dopp, haha.
Sedan for vi till Gårdsboden i Kyrkslätt där vi tog en fika. Efteråt lekte Adde där ute på gården – de hade en massa uteleksaker där och gungor och en sandlåda – och det var bara så otroligt höstigt och fint överallt. Jag skulle ha kunnat stanna där ute hur länge som helst.
Dagen avslutades i Hvitträsk. Det var ett av de ställen vi hade tänkt besöka redan i somras, men det blev aldrig av eftersom vi hade så fullt upp då, och vi var ju knappt hemma alls så länge Wiktor hade sin semester. Så det blev av i går i stället. Det var ett riktigt fint ställe det också, så vi konstaterade att vi kommer att åka tillbaka dit nästa sommar.
Det är roligt med dagar som man bara kan ta som de kommer, hoppa i bilen och köra runt, stanna där man har lust. Njuta av vädret, ta en fika, och så vidare. En riktigt lyckad dag! Jag tror det blir mer sådant här program på helgerna hädanefter.
att ha barn familj familjeliv höst höstmys livet livet med barn
9 kommentarer
Hanna Karlsson

Hur härligt ser inte det där ut då! Vill också njuta av solen. :-)

Carolina Thoor

ÅH vilka underbara bilder!! Jaså, trist att ni idag fick så dåligt väder. Själv har vi haft rätt dåligt väder under helgen men idag har det varit hela 14 grader ute :D

Sv; jaså, ja då tycker jag absolut att du ska ta och göra Vegocarbonaran. Så gott & så enkelt! :D

Ja, men vad roligt :D

Svar: Tack! Och jo, får hoppas vädret vänder till det bättre snart igen, men det gör mycket att vi haft sol här emellan :)
Evelina Wilson

Rebecka Lindström

Gud så härliga bilder!! Ser hur mysigt ut som helst!!

Svar: Tack, vad kul att höra! :D
Evelina Wilson

Selma

Vilka otroligt vackra bilder 😍

Svar: Tack snälla! :D
Evelina Wilson

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Men alltså åh så härliga bilder! :)

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson

Jenny

så härliga bilder, ja hösten är helt underbar tycker jag. såg ut som ni hade en helt perfekt dag

Svar: Tack och jo det hade vi verkligen! :)
Evelina Wilson

Malin

Fin blogg! 🙂 Det känns skönt att få saker och ting gjorda, eller hur? 😊
Veckan har börjat bra. Kört mycket magträning med dottern. 👶

Svar: Tack! <3 Och ja, det gör det verkligen!
Evelina Wilson

Mirre Sweetwords

Men oh så härliga höstiga bilder, toppenfina

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson