Födelsedagsfrukost

Så blev det Wiktors födelsedag! Han fick ligga kvar och låtsas sova medan jag gick över till Addes rum och tog upp Adde. Vi gick ner i köket och började förbereda frukosten innan vi kom upp till Wiktor med present och kort. Adde var mest upprymd, nästan mer än på sin egen födelsedag, haha. Jag fick flashbacks till hur jag, mamma och mina syskon brukade komma och väcka pappa på hans födelsedag. Det har alltid varit en stor grej det här med födelsedagar hos oss.
Vi åt varm choklad, yogurt med hemlagad granola och fyllda croissanter – och så en massa kaffe på det. Rosorna har jag plockat in från rabatten, både min Schneewittchen och min Tranquility har en hel del knoppar, och eftersom jag är rädd att de inte kommer att hinna slå ut där ute så plockade jag in de största av dem.
Planen för dagen är inte ännu klar, vi får se vad vi hittar på eller om vi bara kör en hemmadag. Vi hade en jättekul dag i går, jag lägger upp bilder lite senare. Klockan var nio på kvällen när vi kom hem, så det blev en heldag hemifrån.
frukost födelsedag höstmys mat
0 kommentarer