Familjen IKEA

(Jag storgillar att IKEA har vegansk mat i sitt utbud nu för tiden!)
När vi har en dag utan egentligt program blir det ofta en sväng till IKEA, eftersom vi alltid håller på och planerar någon vrå av vår lägenhet och det är lätt att åka dit (det ligger bara 6 km från oss) och försöka hitta inspiration till något. I dag hade vi i alla fall ett tydligt mål med besöket dit: hyllor till tv-hörnan. Och det kom vi hem med också, nu gäller det bara att få upp dem på väggen – och jag lovar, jag ska inte ens försöka skruva något, haha (se det här inlägget om ni undrar varför).
Jag tänkte när vi gick in genom dörrarna där att vi har varit där fler gånger i år än sammanlagt tidigare år. Konstigt hur saker ändras, jag avskydde att åka till IKEA förr, fick klaustrofobi av alla människor som trängdes i gångarna med något vilt i blicken och svettiga pannor i jakt på ny inredning. Nu märker jag knappt av de andra.
Adde trivs på IKEA, jag antar han känner sig som hemma efter att ha varit med där sedan han föddes typ, haha. Han är förresten nyklippt nu igen, som ni kanske ser på bilden, och han blev särskilt förtjust i leksaksköket, så jag gissar det blir årets julklapp.
Nu ska jag skriva en stund, Wiktor skruvar och Adde "hjälper till". Jag är så nära ett mål jag har haft med skrivandet sedan jag började med den text jag håller på med just nu, så känner mig motiverad att köra på en stund till före lördagsmyset.
Ha en fin kväll alla! <3
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
2 kommentarer
JUNITJEJ

IKEA är toppen!!!

Mirre Sweetwords

Tycker också om att gå på IKEA, man får inspo