En spänningsroman att sträckläsa

Det här är en av de senaste skönlitterära böckerna jag har läst, och den var riktigt bra. Elizabeth Haynes har samma förmåga som, om inte bättre förmåga än, Paula Hawkins (Kvinnan på tåget) att skapa spänning inget bokstavligt spännande egentligen händer. Haynes bok Glöm inte att låsa läste jag förra hösten och är en av de bästa spänningsromaner jag har läst. Inte ensam är hennes senaste och den är i samma stil som Glöm inte att låsa: en psykologisk spänningsroman som är svår att lägga ifrån sig. Så om ni gillar Paula Hawkins är mitt tips att läsa Elizabeth Haynes också, för jag tror chansen är stor att man gillar Haynes ifall man gillar Hawkins.
Det enda jag inte riktigt gillade var slutet på den här boken, det gick lite för snabbt där, kändes som att författaren kanske tröttnade lite och fick bråttom att dra ihop allt, men förutom det är boken riktigt läsvärd.
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
boktips böcker
2 kommentarer
Hemma Hos Felicia

åh, jag gillade denna bok! Du har en poäng om slutet, men ändå så himla spännande!! :)

Svar: Vad kul att du också har läst den, och att du tycker lite samma om slutet, men håller med dig om att den är riktigt spännande i övrigt! :D
Evelina Wilson

Josäfin Andersson

Åh hatar när spännande böcker har sådanna slut! Är så tråkigt, liksom har tagit mig igenom hela boken bara för att det ska dra ihop ALLT på ett kapitel?? Så tråkigt!