En glimt från barnrummet

(Korgen till vänster är från FORM living, Elefanten är från Roommate och korgen till höger är från Tellkiddo. Den gula apan köpte vi i Kroatien, och kaninen och björnen är från Bukowski.)
Det går framåt lite i taget med inredningen här hemma, och jag är glad att Addes hörna av lägenheten inte är ett lagerutrymme längre åtminstone. Eftersom vi oftast är på nedre våningen med honom om dagarna så har hans rum fått vänta, men nu känns det som att vi får mer och mer på plats där inne. Åtminstone förvaring till alla mjukisdjur, som ni ser på bilden. Han har väldigt många fina mjukisdjur så jag vill att de ska synas i rummet också, alla syns inte här.
(Väggklistermärke från Bloomingville. Björnens halsduk är mer grön i verkligheten och matchar på så sätt vimpeln i taket perfekt.)
På min babyshower fick jag en vimpel av en av mina systrar, hon hade sytt den själv, och den hänger nu i taket i rummet och har fått avgöra färgtemat för rummet. Jag vill få in färg, men på ett sätt som gör att det inte är skrikigt. Jag vill att rummet ska vara glatt och ha en känsla av att det är iordningställt för just ett barn. Så får se hur vi lyckas med det. Jag visar fler bilder så fort vi får mer ordning i rummet!
3 kommentarer
mammansprinsessor

Åh så mysigt älskar barnrum det är så härligt och man blir så glad av leksaker och färger,kram

Kattis

Så fint det ser ut att vara!☺
sv: Jag är alltid sugen på tips om bra boende så du får gärna leta på namnet på stället ni bodde på. För denna resa har vi redan bokat boende men det är ju fullt möjligt att vi åker tillbaka till Kroatien en annan gång!☺

Celine

Så gulligt det ser ut!