En bra torsdag

Härlig höstdag i dag, trots att det regnade på förmiddagen. Det är lite mulet, men fina färger och friskt i luften. Jag och Adde kom just hem från butiken där vi handlat lite smått och gott till i kväll när vi får besök. Ser fram emot det! Jag har suttit så mycket med mina texter den här veckan så det är bra att få kontakt med den yttre världen här emellan också, haha. Vi hade en del annat också planerat den här veckan, men nu när det är förkylningstider har allt blivit avbokat. Som tur har Adde varit frisk den här veckan åtminstone.
Vi tog en sväng förbi gungorna på vägen till butiken, vilket uppskattades av Adde. Vi har turen att ha många gungor i närheten av oss, så det är lätt att sätta sig i någon av dem en stund på vägen till och från butiken till exempel.
Nu ska jag börja hacka ihop en sallad. Ha en riktigt fin kväll alla! <3
att ha barn att vara hemma med barn blommor hortensia höst livet
3 kommentarer
MALIN

Vad fin du är! Kram

Svar: Tack snälla! <3 Kram!
Evelina Wilson

Carro

Fina du och så mysigt med besök! Jag är likadan, och jag håller med om att det finns mer att välja på till tjejer. Tycker det är jättesvårt att hitta killkläder när vänner får killar... men du har ju jättefina kläder på din going :)

Bella

Så härliga bilder!

Svar: Tack! :D
Evelina Wilson