En bra start på dagen

Den här dagen har verkligen börjat på bästa möjliga vis, gillar det särskilt mycket eftersom en bra start ofta sätter tonen för resten av dagen också. Jag steg upp en timme före Adde och hann fixa en hel del på den timmen, när klockan var nio stoppade jag ner honom i vagnen och sedan gick vi ut på promenad. Jag orkade springa en hel del också, vilket jag var glad över.
Vädret var verkligen underbart, och är underbart i dag, men just den där tiden på morgonen när solen håller på att gå upp på allvar och man nästan är ensam på promenadstråket känns allt särskilt bra. Har varit låg på energi hittills den här veckan och känt att motivationen saknats med det mesta, så det behövdes verkligen det här nu för att komma in på rätt spår igen.
När vi kom hem igen fixade jag, för att vara riktigt hurtig, en omelett till sen frukost. Jag tycker om omelett, men har inte knäckt koden för hur man ska lyckas vända över ena halvan utan att allt bara går sönder. Skulle behöva en stekspade i samma storlek som en tennisracket för det, haha. Men mycket parmesan på bara så blir det fint. Lite som när man fixar en kaka som går sönder eller annars blir misslyckad – mycket god frosting eller glasyr på bara så blir det snyggt och ingen märker något för alla är så höga av sockerchocken som det enorma lagret frosting orsakar.
Nu ska jag börja göra oss i ordning för att ta bussen in till stan, där vi lite senare ska luncha med en kompis och hennes dotter. Ska bli jättekul! Efter det ska vi träffa Azra också på en fika, så den här dagen blir riktigt bra.
Ha det fint så hörs vi mer senare, kram på er!
3 kommentarer
lars

Du strålar som solen på bilderna. Underbart det är sol i Finland också. Du är inte ensam om att vissa trix i köket kan vara svåra utföra. Omelett så gott parmesan ost är ju inte fy skam. Du ser ut att få en härlig dag
Härligt att bo på landet

Johanna

Vad härligt med en morgon promenad!

Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så härligt med en promenad