Drömmen är att det blir den kusligaste filmen någonsin

Det blev en bra dag trots att den inte blev som jag trodde den skulle bli. Frissan ringde lite senare och hade fått en avbokning nästa vecka, så jag hade turen att få ny tid snabbt. Det firades med kaffe och choklad framför skrivdatorn och en stund senare hörde vår granne av sig och undrade om vi skulle ta en sväng till lekparken med våra pojkar. Perfekt tajming, med tanke på att vi planerat att gå dit ihop länge och det blev av just i dag när hela dagens program blivit avbokat.
Wiktor hade printat alla sidor som jag skrivit den senaste tiden nu när han kom hem, så nu ska jag gå igenom allt och försöka få grepp om vad jag riktigt håller på och skriver. Drömmen är att en dag skriva en kuslig bok som sedan blir till en skräckfilm som är så kuslig att folk typ inte vågar somna på två veckor efter att de sett den – så kuslig att inte ens min pappa vågar se den. (Ni kan ju föreställa er Wiktors min när jag sa det till honom här om dagen, där jag stod med kaffemuggen i handen, blicken ut i det blå någonstans, tindrande till tusen: "Va? Inte på två veckor?" Jag: "Okej, kanske bara en vecka då." Och så tog jag en till klunk kaffe och myste, haha.) Om det är grunden till något sådant som ligger här bredvid mig just nu, det vågar jag inte uttala mig om ännu, vi får se om jag vågar sova själv efter att jag läst.
Så nu ska jag lägga The Piano Guys i öronen (de släppte en ny låt i går kväll!) och sätta igång. Vi hörs igen i morgon, ha en underbar kväll! <3
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
2 kommentarer
Johanna

Härligt med drömmar! Det är där verkligheten börjar😉✨

Netti Starby

Vad skönt att du fick en ny tid snabbt och ha en fin dag! :-D Kramis