Happy October

Dagen har varit bra, solen kom till och med fram nu på eftermiddagen. Jag har hunnit skriva en hel del och ska fortsätta med det i kväll. Nu när det har ösregnat och oktober har börjat har det slagit mig mer än tidigare att sommaren riktigt på riktigt är över – åter en gång. Konstigt hur snabbt den alltid går. Ännu större orsak att inte bara leva för sommaren, vilket det verkar som att många ofta gör. Precis som man lever för helgerna. Det blir en ganska stor procent av livet som då bara går åt till att vänta på något annat, i stället för att göra något bra av det man har här och nu.
Jag gillar hösten, och en av de bästa sakerna med hösten är ... att tv-serierna drar igång igen! Oktober är månaden då de flesta börjar igen, och jag ser fram emot att ha något bra att titta på igen på kvällarna när man vill varva ner. En av de serier jag ser mest fram emot är andra säsongen av Stranger Things. Om ni inte sett första säsongen ännu så gör det!
Vad ser ni mest fram emot nu i oktober och hösten överlag?
Bilden är förresten från en av sommarens roligare kvällare – en av mina systrars avskedsfest (hon har flyttat till Köpenhamn nu). En annan bild från kvällen är den här:
Jag säger bara: Caption this, haha! Klockren in-the-moment-med-syrrorna-bild. En av de bästa grejerna med sommaren var att vi hann träffa familjen och umgås med dem så mycket som vi hann, det är jag glad över. Önskar många gånger att vi bodde närmare våra familjer, jag och Wiktor, men i stället prioriterar vi verkligen att träffa dem när vi är i Österbotten och tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Guld värt!
1 kommentar
Petra

Längtar oxå till den serien drar igång igen visst var det den 27 oktober 🤔😄kramar

Svar: Ja, jag vill minnas att det var det :D Kul att du också gillar den serien! Kram!
Evelina Wilson