Dagisbesök

Vi hade en jättebra kväll i går med ett kompispar som kom hit. Vi körde tacokväll med nachos och olika tillbehör – det funkar alltid! Roligt att ha dem här!
I dag började dagen med besök på dagis. Vi har bestämt att vi inte tänker ta någon stress med dagis, det är ju inte som att Adde behöver vara på dagis ännu för sin egen skull, utan det handlar ju mer om hur vår situation i övrigt ser ut och kommer att se ut. Men i dag hade de öppet hus och eftersom daghemmet ligger på vägen till musiklekskolan så svängde vi in där först och gick och tittade och pratade med pedagogerna, bara för att kolla läget helt enkelt. Och kanske också minska min egen ångest inför hela grejen. Det var kul att se åtminstone att just det här daghemmet har en väldigt liten grupp i jämförelse med många andra daghem (12 barn) och i övrigt fick jag också bra vibbar där – jag som annars får ångest så fort jag sätter foten på en skola eller ett dagis (jag skulle aldrig kunna jobba som lärare). För många dåliga minnen som väcks nästan reflexmässigt. 
Det var i alla fall bra att vi for dit och nu vet vi lite mer hur de har det där, så jag är glad för det. Efter det for vi till musiklekskolan och resten av dagen kommer antagligen vara ganska lugn. Jag har bilen i dag eftersom Wiktor har en grej med jobbet till sent i kväll, så jag tänker passa på att åka och storhandla inför helgen och nästa vecka (matsedeln för nästa vecka är väldigt exotisk: makaronilåda två dagar och rårakor två dagar).
Nu ska jag skriva lite innan Adde vaknar för lunch. Vi hörs senare!
dagis familj familjeliv livet livet med barn mat tacos
1 kommentar
Linn Bank

Mums! Tacokväll är alltid smaskens!

Svar: Jeps, en återkommande favorit! :D
Evelina Wilson