8,5 år

(Bild: Sarah Karjalainen)
I dag firar jag och Wiktor 102 månader tillsammans, alltså 8,5 år, ni som följt med här ett tag nu vet att vi fortfarande är så cheesiga att vi uppmärksammar månadsdagen, den 11:e varje månad. Därför passar det bra med de här bilderna i dag. När vi tog 1-årsbilderna på Adde tog Sarah Karjalainen, som fotade, också ett par bilder bara på mig och Wiktor. Sarah är jätteduktig och bor i Helsingfors. Hon fotade Addes dop också; hon var med både under ceremonin och kaffebjudningen efteråt och vi har jättefina bilder från den dagen tack vare henne.
Det blir inget desto mera firande i dag, men Wiktor hade satt upp lappar med meddelanden lite här och var i köket innan han for till jobbet, så de var en kul överraskning när jag och Adde steg upp.
Jag är inte direkt den lättaste människan att leva med, och jag är tacksam över att Wiktor orkar med mitt temperament. Vi är motvikter där: han är lugn och stabil och jag är motsatsen, haha. Jag har tur som har honom och vi har kul ihop, delar samma knäppa humor bland annat. Det går upp och ner som för alla så klart, men jag tror det viktigaste är att vi alltid vet att vi båda prioriterar oss som familj, att vi prioriterar varandra och alltid ser till att hitta tid ihop, och att man har den där känslan av att trots att det kan vara jobbigt ibland så när det kommer till kritan är det vi två mot världen. Och så är det ett stort plus att alltid kunna få varandra att skratta, att inte ta livet så allvarligt utan kunna vara löjliga ihop mitt i allt annat som så lätt blir så seriöst. Vardagen blir roligare då.
1 kommentar
norrbotten emma

så fina =)

ha en bra dag
kramis