Spegel bland tavlorna

 
Här kommer två bilder på hur det ser ut på skänken under trappan just nu. När vi flyttade in, och redan före flytten, funderade vi en hel del på hur vi skulle utnyttja utrymmet under trappan på bästa sätt. Det är inte alltid det lättaste utrymmet att hitta en användning för, men eftersom det är en så pass stor del av vår bottenvåning så ville vi göra något bra av det. Ganska snabbt föll vi båda för idén om en ordentlig skänk att förvara saker i, och att lägga tavlor och annat på för att få det snyggt.
 
 
Vår skänk är BESTÅ från IKEA, hela den serien passar bra här eftersom väggarna är vita och lägenhetens design överlag är modern och ny. Hittills har vi bara haft tavlor och ljus på skänken, men i tisdags satte vi opp den här spegeln också för att variera bland tavlorna. Är riktigt nöjd! Spegeln är också från IKEA, hehe, från deras nya serie YPPERLIG.
 
Ni som har trappor hemma, hur utnyttjar ni utrymmet under dem? Om ni har skrivit ett blogginlägg om det så får ni gärna länka i kommentarerna!
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
För mer inredningsinspiration, se mitt Instagramkonto HÄR.
heminredning ikea inredning interior interiör
0 kommentarer