Snart är det jul – tips på julpynt!

Inlägget är reklam för Hemtex och innehåller annonslänkar. Alla bilder är från Hemtex hemsida.
Stor lykta // Liten lykta – guldfärgad och svart // Pläd // Korg // Julgranspynt
 
Jag brukar avsky när butikerna börjar sälja julpynt innan julen börjat, men november känns som en bra tid – åtminstone om man behöver fylla på med pynt och vill vara ute i god tid och slippa sista minuten-stressen.
 
I år firar vi för första gången jul i den här lägenheten. Förra året flyttade vi hela december och bodde i ett kaos av flyttlådor här precis före julafton. Själva juldagarna flydde vi kaoset och tillbringade dem i Österbotten. I år firar vi också i Österbotten, men jag ser ändå fram emot att pynta här hemma och njuta av jultiden hela december.
 
 
Hemtex har en hel del fint inför julen, för olika smaker – själv gillar jag det mer traditionella. Jag vill att det verkligen ska kännas juligt hemma! Samtidigt tycker jag att det inte är helt lätt att inreda på ett juligt sätt som samtidigt passar in här hemma, så får se om jag lyckas hitta en bra kombo. En av mina personliga favoriter är adventskalendern som underlättar för alla som har tänkt göra en egen kalendern till exempel till barnen. Det är bara att fylla de olika påsarna med små presenter, hänga upp och så är det klart.
 
 
Röd pläd // Ljuslykta // Dekorationsstjärna // Tomteburk
 
Röd gardin // Mönstrad gardin // Stor vas // Liten vas // Hjärtlampa // Stjärnlammpa // Adventsstjärna
 
En och annan tomte kommer att få flytta in, åtminstone i Addes rum. Jag har också gått och kikat på burken i form av en tomte ett tag, tror den skulle passa bra på köksbänken och så kan man fylla den med knäck till exempel ... Och så kommer vi att hänga en stor vit stjärna både i vardagsrums- och sovrumsfönstret och ställa stora lyktor på golvet. Kommer att bli jättefint! Jag har inte bestämt mig när det gäller julgardiner, ska vi ha sådana eller inte. Jag tycker det kan vara fint när man hittar några som verkligen passar hemma. Julgardinerna är dessutom på specialpris nu!

 
 
 Skål // Små tomtar // Stjärnformad ljusstake 
 
Hurdant julpynt gillar ni bäst? Och vilken stil kommer ni att köra i jul? Länka gärna till era julinspirationsinlägg i kommentarsfeltet, både om det gäller i er blogg eller på ert instagramkonto, för jag är på jakt efter en massa tips just nu!
5 kommentarer
Jessica Högberg

Älskar kalendern, kanske ska jag göra en till gubben 😁

Carro

Åh så härlig inspo! Och så gulligt att ni matchar 💕

Netti Starby

Vad mycket fint och jag gillar inte heller när alla butiker tjuvstartar för tidigt. Kramis

Mirre Sweetwords

LÄngtar också till att fira julen i nya lgh. ROligt att ni får fira i denna lgh i år, så speciell känsla

Nana

Det er fine ting du viser! Jeg kan godt forstå du glæder dig til at pynte op derhjemme i år. God fornøjelse med det!
Kh Nana