Presentdilemma

(Kaffe och Agatha Christie är bästa kombon. Agatha Christies böcker går dessutom att läsa om efter att det gått en tid, för då kommer man inte längre ihåg vem som var mördaren.)
Det är kul hur vädret kan växla just nu, i går var det så grått att det såg ut som om det regnade hela dagen, vilket det gjorde till en början men sedan var det mest bara en grå dimma som lurade ögonen. I dag är det sol från klarblå himmel igen och jag passar på att ta foton till Instagram och blogginlägg så mycket jag hinner när ljuset inomhus är lite bättre några timmar här mitt på dagen. Jag försöker alltid ha några bilder på lager som jag kan använda dagar då jag inte hinner fota, eller när inspirationen ligger på noll. Det blir mer tidseffektivt också, det är lättare att hinna med när man planerar i förväg.
I dag ska jag och Adde och jaga en farsdagspresent, så otroligt svårt med presenter åt män av någon anledning. Någon som känner igen sig? Det är dessutom bråda tider på den fronten nu på hösten eftersom Wiktor fyller i oktober, sedan har vi fars dag här i Finland i november och sedan kommer julen ... Vad brukar ni köpa till fars dag?
2 kommentarer
mammansprinsessor

Svårt med presenter. Brukosr oftast bli ngt klädesplagg från barnen på fars -dag:) och en massa teckningar då såklart. kramar

Svar: Jo, klädesplagg eller någon accessoar brukar vara ett säkert kort! Ska försöka få Adde att "rita" något också, blir ju bara streck huller om buller men det ska ju börja övas i tid :D Kram och ha en fin dag!
Evelina Wilson

Carro

Jag älskar att köpa presenter, men håller med om att det är svårt. Det blir oftast t-shirts och kalsonger till sambon 😉

Svar: Jo, det är jättesvårt! Och kläder och kalsonger brukar det ofta bli här också! :D
Evelina Wilson