På gång just nu

 
Helgen springer snabbt i väg som vanligt. Vi började dagen med stor frukost hela familjen ihop, eller Adde åt gröt först och sedan när jag och Wiktor bänkade oss för vår första frukost så blev det Addes andra frukost. Jag gillar att göra något särskilt av helgmorgnarna, särskilt söndag morgon, mysigt att få sitta alla tre tillsammans och börja dagen med en god långfrukost.
 
Den inkommande veckan ska jag i väg på en kryssning tillsammans med ett gäng andra från Ledarskapsakademin. Det är en jubileumskryssning till Stockholm som Finsk-svenska handelskammaren ordnar, och jag ser fram emot ett intressant seminarium ombord, god mat och att få träffa och lyssna på inspirerande människor. Vi åker på onsdag eftermiddag och är tillbaka på fredag förmiddag. Därför försöker jag göra så mycket som möjligt av allt annat nu på förhand och planera bland annat för mitt Instagramkonto så att jag kan posta bilder där även när jag är borta osv. Detsamma gäller så klart också för bloggen. Jag räknar med usel nätanslutning ombord så jag kommer att tidsinställa inlägg på förhand. Finns det något särskilt ni skulle vilja läsa om så berätta gärna! <3
 
Nu ska jag sätta igång och skriva, har också en del bilder som ska redigeras för en tidning och skickas i väg i dag. Ha en riktigt härlig fortsättning på er söndag!
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
Följ min Facebooksida HÄR!
3 kommentarer
Anonym

Vad mysigt med långfruk

Netti Starby

Vad mysigt med långfrukost och så kul att du ska iväg på kryssning :-D Kramis

Nana

Det lyder som et spændende seminar! God tur! Du har så meget energi, Evelina, og det er med til at gøre din blog god at følge :-)
Fortsat god søndag til dig og resten af familien!
Kh Nana