Mörkt men vackert

 
Vi har haft solsken här i dag, en stund i alla fall. Mot kvällen började det regna, men jag hade tur för jag gav mig i väg på en springpromenad (promenad varvad med löpning) precis i sådan tid att jag hann hem innan det började ösa ner. Det var ett tag sedan jag var ute och sprang senast, jag har mest gjort pilatespass inomhus den senaste tiden och vanliga vagnpromenader, så jag blev glad när jag märkte att jag orkade springa betydligt längre än jag hade trott.
 
 
Det var mörkt men härligt väder. Jag kom att tänka på att mörker också kan vara vackert, när dimman lägger sig över vattnet och solnedgången speglar sig i det svarta här och var. Det blir en mystisk stämning, som jag tycker man ofta kan uppleva när man bor på landet (där jag är uppvuxen), men som jag sällan (om någonsin) tänkt på sedan jag flyttade till huvudstadsregionen. Jag har bott för mycket mitt i betongsmeten hittills antar jag. Det blir en stämning som sätter fart på fantasin och som jag gillar – och som jag ibland kan sakna från höstpromenaderna i min hemtrakt.
 
Det kändes bra att få vara helt för sig själv en stund, rensa huvudet lite och sedan komma hem och sätta sig ner vid datorn igen och fortsätta. Jag ska jobba vidare en stund till, och sedan blir det lördagsmys. Ha en riktigt fin kväll alla!
 
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
Följ min Facebooksida HÄR!
livet natur träning
1 kommentar
Hanna Karlsson

Vad roligt att läsa att du tränar pilates! :-)