Middag och bio

Hej och fin måndag på er! Vi hade en jättebra kväll i går, perfekt avslut på helgen! Det var kul att lära känna Maria bättre och vi hade mycket att prata om. Hon och hennes familj bor granne med oss, och jag blev glad när hon föreslog att vi skulle gå och se en film i går. Vi har setts här på gården ibland, vi är båda från Österbotten och så går vi med våra pojkar i samma musiklekskola, men det var första gången vi tog en riktig tjejkväll.
Före filmen åt vi god pasta på Makaronitehdas, det var första gången jag åt där så det var kul att pröva på något nytt – vi åt en jättegod räkpasta.
Filmen vi såg var Paris can wait, en väldigt lättsam film, men den gick ändå att se. Lite för smörig för min smak på slutet, men om man gillar Frankrike (vilket jag gör) så är filmen kul att se bara för den skull att det är en road trip genom landet med en hel massa fransk mat. Det var en ganska typisk Diane Lane-film också, så om man gillar henne så gissar jag att man gillar den här filmen. Har någon av er sett filmen? Vad tyckte ni om den? 
4 kommentarer
Film&serier bloggen

Den där pastan ser riktigt god ut!

Svar: Det var den! :D
Evelina Wilson

Mikaela

Vilka fina bilder :)

Svar: Tack! :)
Evelina Wilson

Maria

Tack för en jättetrevlig kväll! 💕

Svar: Tack själv! :D
Evelina Wilson

Josäfin Andersson

Men åh vad mysigt, middag och bio är ju sååå mysigt! har dock inte sett filmen än!

Svar: Jo, det är perfekt när man vill ha lite ledigt och bara göra något roligt! :D
Evelina Wilson