Jubileumskryssningen

 
Hej på er! Nu väntar jag på bussen hem från Helsingfors centrum, steg av båten för snart en timme sedan efter en vända till frukostbuffén. 
 
Det har varit en jättekul kryssning, mest har jag uppskattat de långa, roliga och intressanta diskussionerna vid middagarna både på onsdag kväll och i går kväll. De har gett ny inspiration framåt!
 
Jag har hela tiden känt att jag vill göra något mer av min mammaledighet, alltså jag vill inte bara sitta hemma och vänta på att någon ska erbjuda mig ett nytt jobb, eller på att tiden ska gå innan jag väljer att börja jobba igen – jag vill ta vara på tiden, vara med, hålla mig uppdaterad om vad som händer, fortsätta skapa kontakter och göra saker för mig själv också, vid sidan om mammarollen. För mig är det jätteviktigt och när man är mammaledig har man ju möjlighet och tid på ett helt annat sätt än när man jobbar – särskilt kvällstid och helger.
 
 
Under gårdagens seminariedel talade bland annat Mikael Damberg (på bilden) och Björn Wahlroos (se min Instastory), som folk har många åsikter om, men jag gillar att lyssna på. Jag gillar hans raka sätt när han talar.
 
 
Samtidigt ska det bli roligt att komma hem, min syster kom till oss i går kväll. Hon bor i Köpenhamn så vi ses inte så ofta, eller varken jag eller Wiktor träffar våra familjer så ofta som vi skulle vilja eftersom de bor en bra bit ifrån oss på olika håll och i olika länder. Nu ska det bli kul i alla fall att ha syrran hos oss några dagar, och på söndag kommer min mamma också och hälsar på.
 
Allra roligast ska det bli att se Adde och Wiktor igen och krama om dem! 
 
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
Följ min Facebooksida HÄR!
0 kommentarer