Inspiration till helgdukningen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hemtex.
 
Det är ju fredag i dag, jaay! Vi har ätit lunch och varit till lekparken, men annars tagit det ganska lugnt här. Roligt att vara hemma igen! Adde satt nöjd och glad och åt lunch med min syster när jag kom hem, och allt var precis som vanligt här hemma (förutom bonusen att min syrra är på besök :) ).
 
Här kommer två bilder för er som vill duka lite finare nu i helgen. Jag orkar inte alltid duka fint ens till helgerna, men nu som då är det kul att satsa lite extra och göra det fint, både till helg och vardag, det sätter guldkant på både hemmamiddagen och -lunchen.
 
 
Jag har ännu inte tagit fram något julpynt här hemma, jag är så där äckligt traditionell och börjar med det först nästa vecka till advent, så det här är sista "vanliga" helgen med en "vanlig" dukning utan julpynt. Just kombinationen av vitt, grått och grönt tycker jag väldigt mycket om. Våra bordstabletter är från Hemtex, liksom de vita tygservetterna. Den gråa vasen från IKEA passar perfekt till, och så en bukett med vita krysantemer och nejlikor med eukalyptus som min granne Maria var jättesnäll och gav mig här om dagen. Vinglasen är från Spiegelau och vattenglasen från Iittala, älskar deras serie Essence, och vi har champagneglas ur samma serie.
 
Ha en riktigt fin fredag kväll alla och en bra start på helgen! <3
 
 
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
För mer inredningsinspiration, se mitt Instagramkonto HÄR.
dukning heminredning hemtex inredning inredningsinspo inspiration interior interiorinspo interiör
1 kommentar
Maria

❤️