Hamburgare

 
Nu börjar jag vara klar för avfärd i morgon. Jag hoppas att nätet i min mobil funkar ombord, så kan jag ladda upp stories på Instagram medan jag är borta. Men sedan jag bytte till Telia har nätet varit riktigt dåligt, jag är tvungen att surfa via WiFI här hemma också för att det ska gå, ett riktigt i-landsproblem. Vi får se hur det går på båten alltså, annars får ni en update när jag är hemma igen.
 
Jag och Wiktor har avslutat tisdagen med en helgmiddag åt oss två, inte så hälsosamt direkt, hehe, men gott! Vi gjorde egna burgare förra helgen och frös sedan in biffarna och hade kvar att ta fram i kväll. Bröden har vi köpt, och jag kör vegobiff i min medan Wiktor kör en köttfärsbiff. Sedan fyller vi på med kryddgurka, salladsblad, tomat, rödlök, stekta ananasringar, ost, ketchup och aioli. Vad brukar ni ha i era hamburgare?
 
Det är bra när man har en man som är van vid att all mat ska fotas och är beredd med telefonen och tar det som en möjlighet att surfa och svara på mejl medan jag fotar, haha. Ha en riktigt fin kväll alla så hörs vi igen i morgon!
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
Följ min Facebooksida HÄR!
4 kommentarer
Jessica Högberg

Beror helt på humör och vad som finns i kylen vad som hamnar på min hamburgare... Vad ska du ut på för mysigt??

Hemma Hos Felicia

åh, hemmagjorda burgare är så lyxigt! Jag brukar ofta köra på halloumi i mina burgare, syrad rödlök är också en favorit!! :)

mammansprinsessor

Låter som du får det trevligt :) vad heter du på instagram? kram

Carro

Så gott det såg ut och min sambo har med fattat det där med att allt ska fotas ;)