Förmiddagsfix

Vi hade en lite annorlunda start på dagen i dag, eftersom vi skjutsade Wiktor till jobbet. Han ska bort i kväll och då passar vi på att ha bilen under dagen. Nackdelen med Esbo är nämligen att man kommer smidigt in till Helsingfors centrum, åtminstone därifrån vi bor, men om man vill röra sig inom Esbo kan det ta evigheter med lokaltrafiken på grund av bussbyten och väntetider. Därför är det bra att ha bil.
Så fort vi hade släppt av honom for vi till butiken och passade på att handla ett par grejer som jag glömde i går. Min kompis Johanna kommer hit i kväll (jeeei!) och jag hade missat ett par ingredienser till salladen jag ska göra. Jag gillar att få undan alla måsten så fort som möjligt under dagen, de ligger annars och stör i tankarna.
Allt som man skjuter upp tar dubbelt så lång tid och dubbelt så mycket energi för först lägger man ner tid på att tänka på det man borde (om inte annat så ligger det och gnager medan man gör annat) och så tar det energi på grund av att man tänker på det innan man till sist tar tag i det. Så jag vill alltid få undan allt så fort jag bara kan, avskyr att skjuta upp saker, och jag brukar ta den största uppgiften först så går resten lättare efter det. Ofta när man har fixat undan dagens "värsting" får man mer energi bara av att ha det gjort.
Nu har Adde somnat här, så jag ska sätta Imagine Dragons i öronen och passa på att skriva. Ha en riktigt fin dag, kram på er!
1 kommentar
mammansprinsessor

Så mysigt med kompishäng, jag e likadan det bara ligger där o gnager i huvudet och stressen gör sig ännu mer påmind bra med planering där:) kramar