Fira födelsedag

 
Hade en jättekul eftermiddag här hemma. Azra kom klockan 15 och då dukade vi upp med skumpa och snacks. Adde var med och åt majsbågar, gurka och äppel. Det är så kul nu för tiden när man så tydligt märker att Azra är någon som är bekant för honom, även om han inte ser henne mer än ett par gånger eller en gång i månaden så lyser han upp när hon kommer och vill busa och gosa.
 
 
Det är utan tvekan det bästa möjliga sättet att tillbringa en eftermiddag mitt i veckan med bästistid och bara prata en hel massa.
 
Popcorn är en klassiker hos mig. En de kompisar jag umgicks med mest i tonåren och som jag bodde ihop med en höst i Stockholm, Sandra, brukade skämta om hur det alltid var fullt av popcorn överallt när jag hade varit i farten hemma hos henne en kväll på någon förfest till exempel. Och när vi bodde ihop åt vi typ popcorn varje dag, som mat, haha.
 
 
Jag tycker att den här perioden på året är okej trots mörkret, men det känns lite hemskt ändå att fotoljuset försvinner redan runt klockan tre. Har inte tillräckligt bra fotoutrustning (eller kunskap) för att få till bilder inomhus i det ljuset. Hurdan kamera har ni och vilken typ av lins använder ni mest? Vi har en Canon 600D här hemma och använder den baslins som kom med när vi köpte kameran. Borde man köpa en extra blixt, eller handlar det bara om att lära sig rätt inställningar kanske? Vad är era bästa tips på området? :)
 
 

Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
Följ min Facebooksida HÄR!
3 kommentarer
Nana

Sikke en dejlig eftermiddag!
Jeg har selv haft det svært med billeder i mørkt vejr, men fik et råd af en professionel fotograf: Man skal købe et stativ, for så kan man nedsætte hastigheden uden at billedet bliver rystet. Så kan linsen trække lys ind, og billederne bliver ret fine. Jeg fik et stativ som jeg var super glad for, men jeg er kommet til at ødelægge det, så jeg ønsker mig et nyt ...

Carro

Åh så roligt och mysigt! :)

Johanna Utterberg

Men åh vad mysigt! :) Jag känner likadant, så tråkigt att det bra fotoljuset försvinner redan vid tretiden och jag försöker öva på att fota i mörkare miljöer men spenderar oftast förmiddagarna med produktfotografering för ljusets skull ;) Jag tror bara på att lära sig rätt inställningar, så vi får försöka träna och googla oss fram! :)

Svar: Det är samma här, förmiddagarna går åt till att fota, frenetiskt nästan ibland haha, för att hinna så länge ljuset är något så när ok. Och du har ju alltid så otroligt fina produkt- och inspobilder på Stylemood! Som du säger så får vi försöka googla oss fram och hoppas vi lär oss de rätta tricken :)
Evelina Wilson