En vecka att se fram emot

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hemtex.
(Jag är så nöjd med de små ljuslyktorna som jag hittade hos Hemtex förra veckan. De finns i flera färger, men jag fastnade för de genomskinliga. Jag tror jag kommer köpa ett par till nu inför jul.)
Härligt med ny vecka igen! Farsdagen avslutades på bästa sätt med god mat, men citronpajen med marängtäcke blev snarare nattmat än efterrätt, haha. Jag höll på att glömma bort att jag hade tänkt baka, och jag ville inte skippa det bara för att det blev sent. Så vi åt pajen som nattmat i stället (se min Instastory) – hur bra som helst det också.
Den här veckan ser jag fram emot födelsedagsskumpa med min kompis Azra, en julkmarknad och framförallt en alumnmiddag med Ledarskapsakademin. Jag blev antagen till deras ledarskapsutbildning 2014, och blev alumn 2015. Förra hösten var jag på den första alumnmiddagen vilket kändes speciellt eftersom Adde bara var en månad gammal då. Det var en ganska stor kontrast att lämna amningsbubblan och i stället ta på sig snygga kläder, kavaj och gå på middag med en massa inspirerande människor. Det ska bli lika roligt i år, ser särskilt fram emot föreläsningsbiten före middagen.
Vad ser ni fram emot den här veckan?
 
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
blommor inredning måndag nyvecka
1 kommentar
Nana

Dejligt at have noget at glæde sig til i ugen der kommer! Og en god øvelse lige at spørge sig selv hvad man ser frem til :-) Jeg glæder mig til at jeg skal besøge en veninde som jeg ikke har set i et stykke tid.
Kh Nana