En hemmalördag

I dag är vi mest hemma, jag försöker hinna ikapp mitt veckomål över hur mycket jag ska hinna skriva, särskilt nu när det är NaNoWriMo – någon som är med där? Jag har registrerat mig där, men tar det inte riktigt på blodigt allvar eftersom det är så lätt att jag låser mig totalt då, det måste finnas rum för att flexa samtidigt som det är bra med en personlig deadline och ett personligt mål, så jag ser det som ett sätt att få lite mer eld i baken än vanligt men jag bryter inte ihop om jag inte når 50 000 ord den här månaden för jag har så mycket program inplanerat, som en kryssning till Stockholm, en alumnmiddag, besök av min syster och annat kul.
Jag är smått förälskad förresten i den här vasen som jag hittade på IKEA för ett tag sedan, den passar perfekt här hemma med det vita, naturfärgade och gröna och så är den en perfekt eukalyptusvas dessutom. Allt på bilderna utom planschen och ramen (som kommer från Desenio) är från IKEA, så jag kan åter igen konstatera att vi har blivit familjen IKEA sedan vi flyttade hit, trots att vi hade tänkt handla allt från andra butiker. Men så där blir det ibland, vad kan man när man sedan hittar saker i den stil man vill ha på "fel" ställe.
Nu ska jag fortsätta skriva. Wiktor och Adde fixar och har sig där nere, och som sagt är det en lugn lördag hos oss, vilket passar bra när det är alla helgons dag i dag. Hur ser er lördag ut?
 
 
Gillar du min blogg? Då blir jag jätteglad om du nominerar mig till Blogg.se-priset HÄR!
hem heminredning ikea inredning interior interiör
3 kommentarer
Bengt-Eric Rönn

Min lördag? Titta in till notgubben!

Nana

Jeg håber jeres lørdag blev fin!
Vi var i København hvor vi spiste på restaurant med gode venner. Og det var godt :-) I dag står den i første omgang på rengøring, og det skal nok også blive godt når først det er klaret ;-)
Og nu er jeg spændt på om min kommentar kommer frem ...
Kh Nana

Cornelia

Så fint! IKEA har verkligen mycket fint på hyllorna just nu :)