Att fota till Instagram med barn

 
Jag fortsätter att förbereda allt i dag inför i morgon när jag åker på kryssningen, och packar så att jag inte behöver tänka på det i morgon. Tror det blir tillräckligt bråttom med att få i Adde all mat han ska ha innan jag åker, haha. Azra kommer hit innan jag åker i väg och är med honom tills Wiktor slutar jobbet.
 
Här kommer ett par bilder från Addes rum, eller hans del av rummet. Bilden här ovan har jag vissa av er kanske sett på Instagram, och jag kan ibland skratta lite åt situationen när jag ska fota en bild till mitt konto där och jag kan undra ibland också hur situationen sett ut för andra som fotat en bild som ser väldigt lugn ut med ett barn mitt i bilden. Jag säger bara, låt er inte luras!
 
 
Strax efter att den översta bilden var tagen såg det ut så här. Jag brukar tänka ut bilder i förväg, något som skulle kunna se bra ut. Ibland är Adde med i den visionen. Jag sätter igång, fixar så att allt är i sin ordning och så ropar jag på Adde. "Adde, kom hit, vi ska bara ta en snabb bild!" Jag sätter mig med kameran i högsta hugg, har valt ut vinkeln på förhand, och jag är redo att knäppa bilden genast han kommer och är på plats mitt i bilden. Så kommer han springande, ofta skrattande: "Aahahahaaa!" Och så dyker han rakt ner i leksakerna och jag bara: "Nej, nej, neeej!" Tar undan honom en stund, fixar allt på nytt. Sedan upprepas det. "Adde! " Han: "Ahahahahaa!" 
 
Men sedan, efter X antal bilder och försök, en hel massa skratt och en hel del svett i pannan, precis när jag är på väg att ge upp, så lyckas EN bild – yes! Jag torkar svetten ur pannan och tänker att jag fått dagens träningspass avklarat på samma gång. Adde dyker ner bland leksakerna som vanligt och han är lika nöjd som jag.
 
Så som sagt, låt er inte luras av lugnet i bilder med barn. Eller jag vet inte, vissa barn är säkert jättelugna också i den här åldern, men åtminstone Adde är ett riktigt yrväder, ett nyfiket, glatt och härligt yrväder, så om jag lägger upp en bild med honom där allt ser lugnt och fint ut så har fotograferingen varit allt annat än lugn, haha.
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan ifall du gillar inlägget! Tack! <3
För mer inredningsinspiration, se mitt Instagramkonto HÄR.
att ha barn barnrum inredning interior mammaliv
0 kommentarer