Trädgårdsgången är klar!

(Det är en ganska fin dag här i dag, fast lite moln i och för sig ... och så ganska blåsigt ... och ganska kyligt också när jag tänker efter ... :P)
Hej på er! Här kommer ett kort filmklipp, tänkte att trädgårdsgången förtjänar en egen film nu när den är klar, haha. Jag kommer att göra ett skilt inlägg senare om hur jag gjorde gången, det är lätt som en plätt, men inte riktigt så där bara som det kanske ser ut. Så håll utkik efter det!
Nu ska jag ut och plantera, Adde sover mycket så jag har en hel del tid till att fixa under dagarna. Som tur har vi fått medicin åt honom nu, vi var hos läkare här under förmiddagen, så håller verkligen tummarna för att han ska börja må bra nu snart!
En riktigt fin tisdag på er! <3
 
Hjälp mig förbättra bloggen och klicka på hjärtat så jag vet hurdana inlägg ni gillar. Tack! <3
blommor trädgård trädgårdsplanering växtkärlek
4 kommentarer
Days by Johanna

Så fint det blev! Vill ha fler pioner i min trädgård, tur jag skall anlägga en rabatt till, men det blir väl först nästa vår gissar jag, men vill gärna börja redan nu haha. men då blir sambon knäpp på mig om jag kommer med ett projekt till :P

Hoppas Adde kryar på sig

Nina Bergquist

Så mysigt att fixa i sin trädgård sådär. Vill ha en jag med, trädgård! Kommer att bli super fint det där när grönskan tagit sig =)

Mirre

Vart jättefint

Jenny

Så fint det blev. Gillar hur färgen på stenarna bryter av mot den mörka jorden och de gröna växterna.