#throwback

Här kommer som utlovat en #throwback till senast jag och Wiktor var i Tallinn. Det var förra sommaren på midsommardagen, och jag var så glad över att komma bort från ett regnigt Helsingfors och vår lilla trånga lägenhet där inomhusluften stod stilla och var kvav och svettig. Det är en sak som vi gillar med Tallinn: det är otroligt nära, går snabbt att ta sig dit, men det känns som att man har åkt betydligt längre bort från Finland när man väl är där.
Jag var gravid i sjunde månaden, men jag hade tur och hade en väldigt lätt graviditet, så vi tillbringade ändå dagen med att promenera runt, upp och ner för kullerstensgatorna. Vi har svårt att sitta stilla när vi åker någonstans. Men ett besök till favoritrestaurangen Leib blev det:
Tröttnar inte på det stället, och det är verkligen ett måste om ni åker till Tallinn och aldrig varit där, men det lönar sig att boka bord på förhand för det är populärt!
Ni som varit i Tallinn, har ni några favoritställen där som ni gärna går till om och om igen? Tipsa gärna!
 
estland tallinn
2 kommentarer
Carolina Thoor

Vilka härliga bilder! Ja, jag har delvis inte varit i Tallin, men varit i Åland och så känner jag ju för Åland som ni känner för Tallin. Så härligt! :D

Sv; ja, det behövde vi. Nu då båda har varit sjuka så länge + att jag för det mesta arbetar dagpass, behövde jag nog sova till såhär långt som jag gjort de senaste dagarna. Ja, man blir oerhört förvånad haha xD

Mirre - Sweetwords

Så många fina bilder verkligen