Att försöka få in allt man vill få gjort under dagarna

Dagen är nästan avklarad. Förutom att Adde fortfarande är sjuk så har den varit bra, jag har fått gjort en hel del (bl.a. planterat pioner och skolat om blomsterkrasse). Nu under kvällen har Wiktor jobbat med att få upp ett par hyllor och så åt vi något så glamouröst som korvsoppa till middag – jag hade sojakorv i min, medan Wiktor hade vanlig i sin. Det är lätt att först göra soppan så gott som klar och sedan dela upp den i två kastruller innan man lägger till vegetariskt alternativ i den ena och köttalternativ i den andra (om någon i familjen absolut måste ha köttalternativ alltså).
Nu blir det en del jobb för min del, skriver vidare på mitt projekt och går igenom en dagbok från 1800-talet som är jätteintressant! Det tar bara ganska lång tid att läsa slarvig och tätt skriven handstil från den tiden. Efter det ska jag försöka hinna ta det lugnt med Wiktor också, det är inte alltid så lätt att få ihop alla bitar i livet – som ni säkert också har märkt många gånger. Men om man vill få något gjort så är det bara att hitta ett sätt och prioritera bort andra saker för att få in det absolut viktigaste under dagarna.
Om ni undrar över högarna bakom mig så är det flyttlådor som fortfarande står och väntar (vi flyttade hit i december) ... det mesta är boklådor som väntar på att vi ska bestämma oss för hurudan bokhylla vi vill ha här i rummet. Ibland är det frustrerande att det går så långsamt att få alla rum inredda och klara, men det får helt enkelt ta den tid det tar. Huvudsaken är att det blir bra till slut!
 
Hjälp mig förbättra bloggen och klicka på hjärtat så jag vet hurdana inlägg ni gillar. Tack! <3
2 kommentarer
Erika

Helt rätt, det är bättre att det får ta sin tid :)

sv. Så skoj att pyssla med barnrum! :)

Mirre

Gick inte kommentera förra inlägget. Samt smart då man gör så och delar upp maten,man behöver ju inte krångla till det