En lugn dag på altanen ...

Jag måste ha vaknat upp på min allra mest naiva sida i dag, för jag fick för mig här mitt på dagen att jag och Adde skulle kunna sätta oss på altanen och ta det lugnt en stund. Jag skulle läsa min Agatha Christie-bok (den är alltså min, inte Addes, haha, jag försöker inte pracka på honom så avancerad läsning riktigt ännu ;) och han skulle leka lugnt på sin filt och vi skulle ha det somrigt och skönt en stund.
Det gick typ två minuter, sedan insåg jag att nej, stort misstag så klart att ha krukor på altangolvet för de var betydligt mer intressanta tyckte Adde än hans leksaker ...
... och DÄR avslutade vi fotosessionen abrupt och gick tillbaka in.
Helt klart lugnare att ligga på soffan och läsa medan Adde åker runt på golvet inomhus, haha.
 
I dag blir han 9 månader. Jag kan knappt fatta det. Nästan lika lång tid ute i den här världen som inne i magen, men eftersom jag gick 2 veckor över tiden så har han inte varit riktigt lika länge här ute ännu ... Hursomhelst så pratade jag och Wiktor om det i går och vi konstaterade båda att tiden som jag var gravid kändes kortare än de senaste 9 månaderna, på ett bra sätt, för det känns som om det hänt så mycket de här 9 månaderna. När jag var gravid fortsatte livet som vanligt, jag gick på jobb varje dag och vi bodde kvar i vår gamla lägenhet. De senaste 9 månaderna har vi fått följa hur vår lilla charmiga kille utvecklats, vi har flyttat till ny lägenhet och vi har avverkat julen där emellan, ett dop och hunnit bila runti Italien och Schweiz, med mera. Det har varit fina månader!
2 kommentarer
Mirre Sweetwords

Ohhh så härligt

Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Vilken liten buse;)