10 månader i dag

I dag har Adde fyllt 10 månader. Tiden går fort, men varje gång jag tänker på hur snabbt tiden går så kommer jag också på mig själv att tänka att just den period vi är inne i just nu är otroligt härlig. Nu går det dessutom framåt i full fart hela tiden, och med hjälp går han bättre och bättre hela tiden. Han har börjat släppa taget när han står upp och håller i något, och då håller vi alla andan och rusar fram, beredda att ta i honom ifall han skulle falla och han tittar på oss lite som om han undrar vad vi håller på med.
På bröllopet förra helgen pratade prästen under vigseln om hur barn skrattar betydligt oftare än vuxna (hans poäng var att vi vuxna kan må bra av att hålla kvar den biten av barnasinnet) och jag kom att tänka på att en bonus med att ha barn är att man får skratta så mycket oftare. Eller åtminstone jag. Jag har för det mesta nära till skratt (eller snarare fnitter), men sedan Adde kom skrattar vi så mycket oftare, många gånger dagligen. Det är en härlig bonus! Han är en så otroligt glad och nöjd liten kille (vilket andra ofta också kommenterar, så det är inte bara hans ytterst subjektiva stolta mamma som pratar här, haha), oblyg, nyfiken på människor och saker runt omkring honom och skrattar ofta, ofta. Det är härligt!
4 kommentarer
Mirre Sweetwords

Grattis till 10månaders killen och så fin bild

Carro

Grattis till sötnosen, Joline är snart 9,5 månad så de är väldigt lika i ålder. Och håller med prästen och dig, Joline har också oftast ett leende på sina läppar som smittar så lätt! Och lugna dagar kommer 😉

Netti Starby

Vad roligt att han går bättre och grattis till prinsens 10 månaders dag! <3 Kramis

mammansprinsessor

Så mysigt med en tio månaders:) kramar