Vad skjuter du upp just nu?

Bästa möjliga förmiddagen: en bok, kaffe och en glad Adde. Det känns som att vi börjar komma in i de vanliga gängorna nu, även om jag fortfarande är tröttare än vanligt och märker att jag skjuter upp sådant jag borde göra. Jag brukar sällan skjuta upp saker, för jag avskyr verkligen den energi ogjorda saker äter upp. Jag fixar hellre undan saker direkt så att jag inte behöver tänka på dem mera. Nu på morgonen hittade jag Dominika Peczynskis krönika om prokrastinering på Aftonbladet.se, den är en rätt bra påminnelse om att ta sig (mig) själv i kragen nu och köra igång höstens planer på allvar. I krönikan formulerar hon på ett väldigt bra sätt orsaken till varför jag annars inte brukar skjuta upp saker:
En människas ångest står i direkt proportion till hur mycket hon borde ha gjort idag men istället valt att skjuta på obestämd framtid.
Vad går du och skjuter upp just nu? Ska vi köra en deal och ta tag i de sakerna i dag, fixa undan dem, börja på, bara sätta i gång? Nu kör vi! Ha en riktigt bra dag!
1 kommentar
Anna

Åh herregud!! Jag skjuter upp ALLT hela tiden 😰 Måste läsa artikeln.

Vill inflika att du blivit nominerad i Veckans Bloggmamma hos mig 💕 Kanske finns någon du skulle vilja nominera?

Svar: Tack, vad kul! :D <3
Evelina Wilson