Glad valborg alla!

Ha en riktigt fin valborg alla! Här är grillen igång trots att halva altanen är snötäckt, men inställningen är ju viktigast så nu kör vi på bara: skumpa och grillmat! Ha det fint så hörs vi mer i morgon!
 Klart man måste matcha minionen med ögonstorleken, haha!
5 kommentarer

Valborgsbrunch och sovmorgon

God morgon på er! Årets valborg känns redan definitivt bättre än förra årets, haha. Den har kört igång med brunch här hemma och dessutom sovmorgon – Wiktor och jag vaknade 8:30 och tänkte att något känns konstigt: Adde låg fortfarande och sov! Men han vaknade när vi började titta på honom där han låg i sängen så klart, och lika så bra det!
Så nu har vi ätit frukost så det står ut genom öronen typ, och ...
... Addes minion var så klart också med!
3 kommentarer

82 år och 7 månader

I dag fyller min morfar 82 år och Adde blir 7 månader. Man blir alldeles filosofisk om man börjar tänka på den skillnaden och allt som ryms mellan de två åldrarna. Skriver en 7-månadersuppdatering i morgon!
Eftersom mommo och moffa bor i Österbotten och vi här nere i Esbo kunde jag inte åka och hälsa på dem i dag, men har skickat ett kort på posten åtminstone. Gillar att göra korten själv om jag bara hinner, och den här gången var kortet en perfekt ursäkt att testa några nya pennor som jag köpt. Inte det bästa kanske att testa nya pennor när man vill göra ett fint kort, men resultatet blev ok i alla fall.
3 kommentarer